Thursday, January 20, 2011

tag dari kakcha

Posted by nurul shaida at 9:09 AM
badan penat--baru balik menyakitkan peha dan betis dengan bermain futsal dengan officemate dan housemate tersayang.  seusai membayar hutang [mandi+makan] tetiba teringat hutang tag yang belum dilangsai.  kang kecik pulak ati pengetag tegar ni.  langsung tidak mahu ikut saya mengecikkan peha di gelanggang futsal next time.  nah. malas nak membebel panjang.
 
5 NAMA SAMARANKU
1.sha--[ofismate, housemate]
2.shaida--[uitm dan segala isinya]
3.azlin--[bonda]
4.kaklin--[adinda2 tercinta]
5.baby--[si dia. rasa nak muntah? ok sila pergi sekarang.]
 
5 TARIKH PENTING
1. Tarikh lahir saya
2. tarikh lahir makpak
3. tarikh lahir adik beradik
4. tarikh lahir boifren2 [neraka apakah??]
5. tarikh tamat praktikal
 
5 PERKARA AKU BUAT SEMALAM
1. off day--tak msuk office lalu heading to Puncak Alam jumpa advisor thesis
2. bertapa di dalam bilik research tingkat 7
3. menyemak dalam bilik kakcha, try2 baju merah untuk main futsal esok harinya
4. continue baca novel CANTIK ITU LUKA--tapi still xabis2
5. try2 tudung syria kakcha--thank God, aku makin menyukai tudung tu
 
5 PERKARA BUAT ANDA GEMBIRA
1. dihadiahkan sebuah galeri buku/ kedai buku mcm MPH atau Kinokonuya
2. balik kampung
3. mesej2 dengan orang tersayang
4. kalau diberi peluang menghabiskan praktikal di PMCARE dgn cpt
5. sushi
 
5 SEBAB JAWAB SOALAN
1. bosan xtau nk wt apa
2. xngantuk
3. aku mmg suka jwb tag hape!
4. tag ni simple
5. mood baik
 
5 KAWAN UNTUK DITAG
 
egie, hifazphat, ixca, 2 lagi reserved. sape2 leh amik.

1 comments:

hifazphat said...

baik. saye ambik. tp esok r wat. sbb hari semlm tiada benda seronok. hahaha

Post a Comment

 

akulah gadis itu Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea