Wednesday, January 2, 2013

bye bye 2012

Posted by nurul shaida at 12:29 AM
tahun baru
azam baru
semangat baru
angan-angan baru
impian baru
hidup baru.

dan..,


er, template baru..

hahahahahhaharuslah semangat kan nk update entri sebab rupa paras pun dh baru. actually kan, aku menyampah tahap tak hengat dengan template sebelum ni. rasa mcm eii.. tanak mengaku je tu blog aku yg punye. tapi itulah, takat pendam rase jelah menyampah pun.. nak tukar template baru memang tak sempat.  takde mase. so biarlah aku mensakitkan mata semorang dgn template tak semenggah tu. dahla template tak semenggah, entri plak tah hapa hapa. memang sadis kau, nakk..

amboi, kutuk blog sendiri nampak.

ehem. cuak jugak ni dah masuk tahun baru. maknenya, kita ada new session of 365days to fulfill. and of course, a big THANKs TO ALLAH sebab masih diberi kesempatan utk kita menumpang di atas bumi Tuhan yang semesta alam ni.syukur..

asal tahun baru je fb, twitter,blog..wordpress..etc..lebatlah dengan post2 azam memasing. before this, zaman dolu2 aku mcm tak kesah pun nk new year ke, nk end year ke..(eh, end year aku alert sket sbb ade YES)
tp kalau pasal azam aku mmg pandang enteng sket sbb aku thu dh..ble dh msuk april mei je, azam ke mane, aku ke mane. memang kelaut semua. tu pasal aku mls berazam

tapi kan , a few days before 2013, semacam ada satu lintasan kt otak aku mse aku tgah drive aritu, iaitu aku pun nk cliche like others jugak, yg ade azam huehuehue.. so, here is my azams; (azams sbb byk nau aku pye azam. kahkahkah.)

1) aku berazam utk menjadi good wife (smlm lg dh hancur sbb smlm aku menjawab.err..)
2) aku berazam untuk menjadi anak yang baik
3) aku berazam untuk getting slimmer (maluew dh gain weight)
4) having babies
5) forgive and forget everything and everybody (oh susahnye lah nk buat ni wehhh)
6) be on time (aku dpt warning letter beb last year sbb slalu lmbt pg keje)
7) toyota vios
8) kumpul duit dan bisness banyak2
9) dan yang paling penting..aku berazam untuk memenuhi semua azam tahun nih!

0 comments:

Post a Comment

 

akulah gadis itu Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea